SocArrel

SocArrel  és un Centre  d’Atenció Psicològica  i un espai formatiu adreçat a infants, joves, adults i famílies.

 

Neix  d’un desig compartit per crear un servei de psicologia de qualitat,  que doni  resposta a les demandes  i necessitats de les persones i professionals de la comarca del Baix Empordà.

 

SocArrel ofereix un servei especialitzat d’ajuda integral a les persones. Intervenim  i assessorarem en relació a les problemàtiques associades als canvis i crisis individuals i familiars que apareixen al llarg de la vida.

 

Considerem  a la persona única i especial,  amb totes les seves capacitats i recursos per arrelar-se en allò que és i que pot esdevenir. Treballem per la  salut, el benestar i la millora de la seva qualitat de vida.

 

SocArrel es nodreix, d’una banda dels coneixements que ofereix la Ciència de la Psicologia (perspectiva ecològica sistèmica, Perspectiva integradora, teoria del vincle)  i  per l’altra  de la expertesa que hem adquirit  com a psicòlegs clínics i socials,  a través de la intervenció i acompanyament psicoterapèutic realitzat al llarg dels anys.

 

El Respecte, la Confiança, la Creativitat i el Sentit de l’humor són  valors  SocArrel en el seu fer diari.

Les Arrels 

El desig compartit de crear un espai integral d’Atenció Psicològica propi,  neix l’any 2018 i no serà fins al 2020, que SocArrel esdevé una realitat. Aquest projecte parteix d’una motivació sostinguda durant tot aquest temps, a través del respecte mutu, del compromís d’aprendre i crear conjuntament,  de l’admiració reciproca,  la il·lusió de treballar plegats i de tenir cura entre nosaltres com a persones i professionals.

 

Els fundadors de SocArrel hem compartit  experiències professionals i personals  durant més de 10 anys, al Consell Comarcal del Baix Empordà, integrats  en els Equips Bàsics d’Atenció Social i Primària, realitzant psicoteràpia familiar,  psicoteràpia Infanto-juvenil i adults en l’àmbit de la Violència de Gènere, el Maltractament Infantil i el Trauma. 

 

La nostra experiència professional,  ha deixat petjada  en una millor  comprensió i aproximació  a les persones que han requerit de la nostra ajuda en algun  moment de la seva vida.

 

La confluència dels diversos coneixements que hem aportat cadascun de nosaltres en els nostres espais de treball han donat fruit a l’ideari socArrel.  

 

SocArrel  integra els  valors de la ètica i el bon tracte, en una forma de Pensar, Sentir i Viure el treball complex d’acompanyar persones.

 

© 2023 by Modern Mindful Therapy. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now