Formacions

SocArrel tallers és un espai de formació psico-educatiu adreçat  a famílies i professionals.

Aquests  tallers tenen per objectiu abordar  tots aquells temes que interessen o preocupen a les famílies d’avui, des de la Psicologia, la  Educació i les Neurociències.

El nostre desig és oferir a les famílies un espai de trobada on compartir coneixements i experiències que els permeti  viure una criança amb seguretat i confiança i  així poder exercir una parentalitat competent.

Els tallers per a professionals pretenen ser un recurs especialitzat on adquirir nous coneixements  i l’actualització d’eines i estratègies per a la millora de la seva praxis diària.  Aquest aprenentatge repercuteix  en l’autoconfiança,  l’ eficàcia i la competència  del professional; alhora que el preserva del desgast i el burn-out.

SocArrel aposta per una formació continuada i en grup. La complementarietat dels seus membres genera uns resultats finals que no  s’haguessin donat de forma individual.  La  interacció amb els altres potencia  les  fortaleses individuals  i disminueix  l’estrès , estimula l’aprenentatge i la creativitat, millora les relacions interpersonals i  augmenta la confiança amb les nostres capacitats.

© 2023 by Modern Mindful Therapy. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now